Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

BANDEN

Banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van een voertuig, omdat ze zorgen voor de nodige tractie en stabiliteit om veilig te kunnen rijden. Bij AGB Garage begrijpen we het belang van banden van hoge kwaliteit en bieden we een brede selectie van opties om te voldoen aan de behoeften van alle soorten voertuigen en rijstijlen. 

Onze ervaren technici kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste banden voor uw voertuig en zorgen voor een professionele montage om uw veiligheid op de weg te garanderen. 

Nieuwe Banden

Is het tijd voor nieuwe banden? AGB Garage biedt u een ruime keuze aan hoogwaardige banden van topmerken. Of u nu op zoek bent naar all-season, winter of performance banden, ons team van deskundigen kan u helpen de perfecte set voor uw auto te vinden. Met concurrerende prijzen en professionele montage, zorgen we ervoor dat u in een mum van tijd weer met vertrouwen de weg op kunt. Laat versleten banden uw veiligheid niet in gevaar brengen, bezoek AGB Garage vandaag nog voor een bandeninspectie en upgrade. 

Occasie Banden

Op zoek naar een betaalbare oplossing om uw auto veilig te laten rijden? Bij AGB Garage bieden we een brede selectie van hoogwaardige tweedehands banden voor alle merken en modellen. Onze deskundige technici inspecteren en testen elke band grondig voordat ze te koop worden aangeboden, zodat ze voldoen aan onze strenge normen voor veiligheid en prestaties. Met onze concurrerende prijzen en deskundig personeel kunt u erop vertrouwen dat wij u helpen de beste waarde voor uw geld te vinden terwijl uw voertuig veilig en rijklaar blijft. 

Wissel Zomer-Winterbanden

De winter komt eraan en het is tijd om uw auto voor te bereiden op de barre weersomstandigheden. Uw zomerbanden vervangen door winterbanden is de beste manier om de veiligheid op de weg te garanderen. Winterbanden zijn speciaal ontworpen voor betere tractie en handling in koude en besneeuwde omstandigheden, waardoor het risico op ongelukken afneemt. Bij onze garage bieden we professionele bandenwisselservices om ervoor te zorgen dat uw auto klaar is voor het winterseizoen

Ons team van ervaren technici verzorgt het hele proces, van het verwijderen van uw zomerbanden tot het monteren en balanceren van uw winterbanden. Zet deze winter uw veiligheid op de weg niet op het spel. Als het seizoen veranderd kan u uiteraard ook wee bij ons terecht. Vertrouw op ons om u en uw passagiers te beschermen met onze bandenwisselservice.