Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

DEUKEN

Bij AGB Garage Antwerpen begrijpen we dat deuken en deuken op uw voertuig lelijk en frustrerend kunnen zijn. Daarom bieden we een reeks reparatiemethoden die zijn afgestemd op het type en de ernst van de deuk. We zetten ons in om de deuken te herstellen met hoge kwaliteit zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. 

De eerste stap is het beoordelen van het type en de ernst van de deuk om de meest geschikte reparatiemethode te bepalen. Hierbij wordt gekeken naar de grootte, locatie en diepte van de deuk en eventuele bijbehorende lakschade. Hierna maken wij de beste keuze voor de reparatie, deze omvat een van onderstaande herstellingstechnieken

1. Paintless Dent Repair (PDR) techniek

Voor deuken zonder lakschade gebruiken we een speciale techniek die Paintless Dent Repair (PDR) heet. Hierbij wordt met speciaal gereedschap de deuk voorzichtig van achter het paneel naar buiten gemasseerd, zonder dat er geschilderd of geplamuurd hoeft te worden. 

2. Multispot-techniek voor deuken met lakschade

Voor deuken met lakschade gebruiken we een multispot-techniek waarbij een dunne laag plamuur en verf wordt gebruikt. Bij deze methode wordt een speciaal gereedschap gebruikt om de deuk er van binnenuit uit te drukken, waarna een laag plamuur wordt aangebracht om de resterende gaten op te vullen. Het gebied wordt vervolgens geschuurd en geschilderd om het aan te passen aan de omgeving. 

3. Traditionele carrosserietechniek voor ernstige deuken

Voor ernstige deuken die niet kunnen worden gerepareerd met de PDR- of multispottechniek, gebruiken we traditionele carrosserietechnieken. Hierbij wordt het beschadigde onderdeel vervangen door een nieuw onderdeel en in dezelfde kleur gelakt als de omgeving.