Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

KRASSEN

Krassen op de carrosserie van uw auto kunnen een frustrerende doorn in het oog zijn die het algehele uiterlijk van uw auto kunnen verminderen. Het herstellen van deze krassen hoeft echter geen ontmoedigende taak te zijn. 

Bij AGB Garage Antwerpen hebben we een eenvoudige, maar doeltreffende methode om krassen op de carrosserie van uw auto te herstellen en hem zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven.

Stappenplan

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig in dezelfde staat blijft als toen u het binnenbracht, plaatsen we het in een Smart Box en dekken we het af met dekzeilen. Dit beschermt het tegen eventuele schade en zorgt ervoor dat alleen de beschadigde zone zichtbaar is.
Ons team gebruikt heldere verlichting om duidelijk te zien waar nieuwe verf moet worden aangebracht. Voordat we nieuwe verf kunnen aanbrengen, moeten we eerst het beschadigde oppervlak verwijderen. Dit doen we door de krassen en andere beschadigde plekken weg te schuren.
Na verloop van tijd kan de kleur van de lak van uw voertuig veranderen door blootstelling aan de elementen. Om ervoor te zorgen dat we de exacte kleur van de carrosserie van uw voertuig kunnen matchen, gebruiken we een kleurherkenningssysteem. Dit systeem scant uw voertuig en detecteert de exacte kleur van de carrosserie. Vervolgens creëren we dezelfde kleur in onze laboratoria, waardoor een perfecte match gegarandeerd is.
We brengen de exacte kleur aan, evenals verschillende laklagen om uw voertuig te beschermen. Ons team werkt alleen op het gebied dat behandeld moet worden, dus in sommige gevallen is het niet nodig om de hele carrosserie te lakken. Ons doel is ervoor te zorgen dat het gerepareerde gedeelte overeenkomt met de rest van de carrosserie, dus we zorgen voor een naadloze afwerking.
Om ervoor te zorgen dat de verf goed droogt en niet beschadigd raakt, wordt elke laag gedroogd met een schuifarm die een lengte van 2 meter in slechts 1 minuut kan drogen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat het droogproces zowel efficiënt als effectief is.
Zodra de verf is gedroogd, maakt ons team het reparatieproces af door het gerepareerde deel te polijsten. Dit zorgt ervoor dat het gerepareerde deel er zo goed als nieuw uitziet en past bij de rest van de carrosserie. Voordat we uw voertuig overhandigen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn zoals spuitnevel, lekkage, stof of andere onvolkomenheden.

Bij AGB Garage Antwerpen zijn we trots op ons werk en streven we ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om een klein krasje of een grote deuk, wij hebben het gereedschap, de expertise en de ervaring om het koetswerk van uw auto te herstellen en hem zijn oorspronkelijke schoonheid terug te geven. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken zodat uw auto er weer piekfijn uitziet.