Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

TRADITIONELE CARROSSERIETECHNIEK

Ernstige deuken kunnen aanzienlijke schade aan uw voertuig veroorzaken en kunnen traditionele carrosserietechnieken vereisen. 

Ons team van ervaren technici is uitgerust om zelfs de meest ernstige deuken te behandelen en ervoor te zorgen dat uw voertuig weer in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld. Hier zijn de stappen die we nemen om ernstige deuken te repareren:

Stappenplan

Onze deskundige technici demonteren het beschadigde onderdeel zorgvuldig uit uw voertuig. Hierbij wordt het onderdeel losgemaakt van verschillende elementen zoals ruiten, sensoren, elektrische spiegels, deurgrepen, pakkingen en meer. Wij zorgen ervoor dat de omliggende gebieden tijdens dit proces niet worden beschadigd.
Om een perfecte kleurmatch te garanderen, gebruiken we een geavanceerd kleurherkenningssysteem dat de exacte kleur van de carrosserie van uw voertuig kan detecteren. Vervolgens creëren we exact dezelfde kleur in onze laboratoria, waardoor een onberispelijk resultaat wordt gegarandeerd.
Onze vakkundige schilders brengen de kleur op het nieuwe originele onderdeel aan met een verfpistool, zodat de verf gelijkmatig wordt verdeeld. Vervolgens wordt het onderdeel beschermd met verschillende lagen vernis, die een langdurige bescherming bieden.
Nadat het onderdeel geschilderd en vernist is, wordt het gedurende enkele minuten in een gespecialiseerde oven van 80°C geplaatst. Dit proces zorgt ervoor dat de verf en het vernis volledig zijn uitgehard en dat het eindproduct duurzaam is.
Onze ervaren technici monteren het nieuwe onderdeel weer op uw voertuig en verbinden zorgvuldig alle elementen die tijdens de demontage zijn losgekoppeld. We zorgen ervoor dat het nieuwe onderdeel goed is uitgelijnd en naadloos aansluit op de omliggende gebieden.
Om kleurverschil tussen het nieuw geschilderde onderdeel en de aangrenzende elementen te voorkomen, kunnen we op deze plekken een lichte laag aanbrengen. Dit zorgt voor een naadloze overgang en een vlekkeloos resultaat.
Voor een onberispelijke afwerking eindigt onze interventie met het polijsten van het herstelde deel. Voordat we uw voertuig terugbrengen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit, waarbij we ervoor zorgen dat er geen spuitnevel, lekkage, stof of andere onvolkomenheden zijn.