Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

PDR-TECHNIEK

Als uw auto deuken heeft, maar er is geen bijbehorende lakschade, kan ons team een techniek toepassen die bekend staat als Paintless Dent Repair (PDR). 

Bij deze methode wordt het gedeukte gebied voorzichtig weer in zijn oorspronkelijke vorm gemasseerd zonder dat er opnieuw hoeft te worden gespoten. 

Onze ervaren technici gebruiken gespecialiseerde gereedschappen en technieken om het metaal voorzichtig weer op zijn plaats te krijgen, zodat uw auto er weer uitziet zonder zichtbare tekenen van schade. 

Met onze PDR-service ziet uw auto er in een mum van tijd weer als nieuw uit. Wij gebruiken volgende stappen om uw auto er weer stralend uit te laten zien:

Stappenplan

Uw voertuig is belangrijk voor ons, en we doen er alles aan om het te beschermen tijdens het reparatieproces. Daarom plaatsen we uw auto in een Smart Box, zodat deze onaangeroerd blijft totdat de reparatie is voltooid. Dit unieke beschermingssysteem garandeert dat alleen het beschadigde gebied wordt blootgelegd, zodat uw auto intact en veilig blijft.
Bij PDR-reparaties gebruiken we speciaal ontworpen deukstaven om de deuk er van binnenuit uit te drukken. In sommige gevallen moeten we interne onderdelen demonteren om bij het te repareren gebied te komen. Voor het repareren van deuken op deuren kunnen we echter zonder demontage via de raamgleuf bij het gebied komen.
Onze reparateurs zijn uitgebreid getraind in geavanceerde lijmtechnieken waarmee we de deuk van buitenaf kunnen trekken. Dit is een nauwkeurig en delicaat proces dat een hoog niveau van vaardigheid en expertise vereist. Onze technici hebben de nodige opleiding en ervaring om ervoor te zorgen dat de reparatie vlekkeloos wordt uitgevoerd.
Met PDR wordt uw auto snel en voordelig gerepareerd met behoud van de originele lak. Nadat de deuk is hersteld, eindigt onze interventie met een nauwgezet polijstproces om een onberispelijk resultaat te garanderen. Voordat we uw voertuig terugbrengen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om te verzekeren dat het aan onze hoge normen voldoet.