Onze diensten

KLEIN ONDERHOUD

KLEIN ONDERHOUD

Onze deskundige technici zijn opgeleid om een verscheidenheid aan diensten uit te voeren, zoals olie verversen, banden draaien en reminspecties, allemaal bedoeld om uitgebreidere reparaties in de toekomst te voorkomen.
GROOT ONDERHOUD

GROOT ONDERHOUD

Bij AGB Garage Antwerpen begrijpen we dat groot onderhoud een ontmoedigend en potentieel duur vooruitzicht kan zijn voor autobezitters. Daarom bieden we een uitgebreid gamma van diensten om uw auto optimaal te laten rijden.
REMSYSTEEM

REMSYSTEEM

AGB Garage biedt een uitgebreid aanbod van remdiensten, van routineonderhoud tot grote reparaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van onderdelen en apparatuur van topkwaliteit om uw voertuig soepel en veilig te laten rijden.
BATTERIJEN

BATTERIJEN

AGB Garage biedt top-of-the-line automotive services om uw voertuig soepel en betrouwbaar te laten rijden. Een van onze belangrijkste expertisegebieden is het onderhouden en vervangen van autoaccu's.
BANDEN

BANDEN

Bij AGB Garage begrijpen we het belang van banden van hoge kwaliteit en bieden we een brede selectie van opties om te voldoen aan de behoeften van alle soorten voertuigen en rijstijlen.
LASWERKZAAMHEDEN

LASWERKZAAMHEDEN

Bij AGB Garage gebruikt ons team van ervaren technici de modernste lasapparatuur om de carrosserie en het chassis van uw auto van hoge kwaliteit te repareren.
ANDERE HERSTELLINGEN

ANDERE HERSTELLINGEN

Ons team van ervaren technici van AGB Garage heeft de expertise en de apparatuur om problemen met uw motor of andere technische onderdelen te diagnosticeren en te verhelpen.
KRASSEN

KRASSEN

Bij AGB Garage Antwerpen hebben we een eenvoudige, maar doeltreffende methode om krassen op de carrosserie van uw auto te herstellen en hem zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven.
DEUKEN

DEUKEN

Bij AGB Garage Antwerpen begrijpen we dat deuken en deuken op uw voertuig lelijk en frustrerend kunnen zijn. Daarom bieden we een reeks reparatiemethoden die zijn afgestemd op het type en de ernst van de deuk.
PDR-TECHNIEK

PDR-TECHNIEK

Bij deze methode wordt het gedeukte gebied voorzichtig weer in zijn oorspronkelijke vorm gemasseerd zonder dat er opnieuw hoeft te worden gespoten.
MULTISPOT

MULTISPOT

Wanneer een deuk in uw auto gepaard gaat met lakschade, vereist het reparatieproces een andere aanpak. In ons autoschadebedrijf gebruiken we de multi-spot techniek, waarbij een dunne laag stopverf en verf op het getroffen gebied wordt aangebracht.
CARROSSERIETECHNIEK

CARROSSERIETECHNIEK

Ons team van ervaren technici is uitgerust om zelfs de meest ernstige deuken te behandelen en ervoor te zorgen dat uw voertuig weer in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld.

Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice. 

Bij AGB Garage Antwerpen begrijpen we het belang van betrouwbaar vervoer en daarom bieden we uitgebreide banden- en autoservice om u veilig op de weg te houden. 

Ons ervaren team van professionals is uitgerust om elke autobehoefte aan te pakken, van routineonderhoud zoals verlichting en remmen, tot meer complexe problemen zoals motorreparaties en carrosseriewerkzaamheden. 

Met onze ultramoderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto de best mogelijke zorg krijgt. Bovendien bieden we een assortiment bandenvan topmerken voor elk voertuig en elke rijbehoefte. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote revisie, u kunt erop vertrouwen dat AGB Garage Antwerpen uw toegewijde partner is voor al uw autobenodigdheden.

Bij AGB Garage bieden we uitgebreide autodiensten om uw voertuig in topconditie te houden. Van routine onderhoud en reparaties tot groot onderhoud en herstel van botsingen, ons team van hooggekwalificeerde technici is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service die uw verwachtingen overtreft. Met behulp van de modernste apparatuur en de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat uw auto soepel, veilig en efficiƫnt rijdt en dat u tevreden en vol vertrouwen de weg op gaat.

Onze diensten

 1. Ervaring

  Ons ervaren team van professionals is uitgerust om elke autobehoefte aan te pakken.

 2. Breed aanbod

  Van routineonderhoud zoals verlichting en remmen, tot meer complexe problemen zoals motorreparaties en carrosseriewerkzaamheden.

 3. Moderne faciliteiten

  Met onze ultramoderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto de best mogelijke zorg krijgt.

 4. Topmerken banden

  Bovendien bieden we een assortiment banden van topmerken voor elk voertuig en elke rijbehoefte.

 5. Toegewijde partner

  U kunt erop vertrouwen dat AGB Garage Antwerpen uw toegewijdToegee partner is voor al uw autobenodigdheden.

 6. Hoogste kwaliteit

  We gebruiken alleen onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal presteert

Neem contact op met AGB Garage Antwerpen

We begrijpen dat elke auto uniek is, en dus ook de behoeften van elke bestuurder.
Daarom nemen we de tijd om naar onze klanten te luisteren, hun vragen te beantwoorden en oplossingen op maat te bieden die passen bij hun budget en levensstijl.
Of u nu een eenvoudige vraag heeft of een complexe reparatie, wij zijn er om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, een offerte aan te vragen,
of gewoon om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen weer veilig en vol vertrouwen de weg op te gaan. We horen graag van u!

NEEM CONTACT OP