Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

ONGEVAL

Als u betrokken bent geweest bij een aanrijding of verkeersongeluk, is AGB Garage er om u te helpen. Ons ervaren team van technici kan zelfs de zwaarste schade als gevolg van een ongeval repareren. 

U kunt uw auto aan ons toevertrouwen en met een gerust hart weer de weg op. In de tussentijd zorgen wij voor een vervangende auto om het ongemak tot een minimum te beperken. 

Ons doel is om de geleden schade zo snel mogelijk te herstellen, meestal binnen enkele dagen. 

Bij AGB Garage streven we ernaar onze klanten uitzonderlijke service te bieden, en we zetten ons in om uw auto in de staat van voor het ongeval te herstellen. Om dit te bereiken nemen we de volgende stappen:

Stappenplan

Wanneer na een ongeval een onderdeel moet worden vervangen, beginnen onze technici met de demontage van het beschadigde onderdeel. Dit proces vereist dat het onderdeel wordt losgemaakt van verschillende elementen zoals elektrische ramen, sensoren, elektrische spiegels, deurgrepen, pakkingen en meer. Dit wordt zorgvuldig gedaan om verdere schade aan het voertuig te voorkomen.
Nadat het beschadigde onderdeel is verwijderd, gebruiken we een kleurdetectiesysteem om de exacte kleur van uw voertuig te vinden. Zodra de kleur is vastgesteld, gebruiken we een spuitpistool om de kleur op het vervangende onderdeel aan te brengen. Vervolgens brengen we verschillende lagen vernis aan om de verf te beschermen.
Het geverfde en gelakte onderdeel wordt enkele minuten in een oven van 80°C geplaatst om het goed te laten drogen.
Nadat het nieuwe onderdeel gelakt en gedroogd is, monteren onze technici het onderdeel weer op het voertuig en sluiten alle noodzakelijke elementen zoals elektrische ramen, sensoren, elektrische spiegels, deurgrepen en pakkingen weer aan.
Om kleurverschil tussen het nieuw vervangen onderdeel en de aangrenzende elementen te vermijden, kunnen we ook op die elementen een lichte laklaag aanbrengen.
Om een onberispelijk resultaat te garanderen, polijsten onze technici het herstelde onderdeel indien nodig. Vervolgens wordt een kwaliteitscontrole uitgevoerd om de afwezigheid van onvolkomenheden zoals spuitnevel, sinaasappelschil, lekkage, stof en meer te garanderen voordat het voertuig aan u wordt teruggegeven.
Moderne voertuigen hebben vaak geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera's, dodehoeksensoren en remassistentie. Nadat het vervangende onderdeel is geïnstalleerd, kalibreren onze specialisten deze systemen opnieuw om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en hetzelfde niveau van veiligheid en assistentie bieden als voor het ongeval.