Ervaar betrouwbare autozorg in Antwerpen met onze deskundige banden- en autoservice.

Contacteer ons

MULTISPOT

Wanneer een deuk in uw auto gepaard gaat met lakschade, vereist het reparatieproces een andere aanpak. In ons autoschadebedrijf gebruiken we de multi-spot techniek, waarbij een dunne laag stopverf en verf op het getroffen gebied wordt aangebracht. 

Deze aanpak zorgt ervoor dat het beschadigde oppervlak glad is en zijn oorspronkelijke uiterlijk terugkrijgt. Met deze stappen kunnen we het uiterlijk van uw auto herstellen in de staat van voor de schade, zonder een spoor van de vorige deuk of schade achter te laten:

Stappenplan

Zodra uw voertuig bij ons aankomt, wordt het zorgvuldig in een Smart Box geplaatst om het te beschermen tijdens het reparatieproces. Ons team bedekt uw auto met dekzeilen, zodat alleen het te behandelen gebied zichtbaar is.
Onze vakkundige technici gebruiken een multi-spot techniek om de deuken uit het aangetaste plaatwerk te verwijderen. Deze methode is zeer effectief om grotere deuken snel en efficiënt te verwijderen.
Nadat de deuken zijn verwijderd, brengen we een dunne laag stopverf aan om de resterende gaten of onvolkomenheden op te vullen. Deze plamuur wordt vervolgens gedroogd, geschuurd en behandeld om de duurzaamheid ervan te garanderen. Om de beste kwaliteit reparatie te garanderen, gebruiken we alleen de benodigde hoeveelheid plamuur.
De kleur van de lak van uw auto kan na verloop van tijd veranderen. Om een perfecte kleurmatch te garanderen, gebruiken we een gespecialiseerd systeem dat de exacte kleur van de carrosserie van uw auto kan detecteren. Onze technici creëren vervolgens exact dezelfde kleur in onze laboratoria.
We gebruiken de exacte kleurmatch om verschillende lagen verf en lak aan te brengen op het getroffen gebied. We werken alleen op het te behandelen gebied, zodat we niet onnodig het hele lichaam verven.
Elke laag verf en vernis wordt vervolgens gedroogd met behulp van een schuifarm, die een lengte van 2 meter in slechts één minuut kan drogen. Dit handige stukje technologie zorgt ervoor dat de reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd.
Onze interventie eindigt met het polijsten van de gerepareerde zone voor een onberispelijke afwerking. Voordat we uw voertuig terugbrengen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn zoals spuitnevel, lekkage of stof.